Ruim € 40.000,- voor nieuwe kleedkamers

SCHAGEN – Bij de veiling voor nieuwe kleedkamers bij voetbalvereniging Schagen United, die zaterdagavond tijdens het jubileumfeest van de club werd gehouden, is ruim € 40.000,- opgehaald.  

De veiling was niet het enige hoogtepunt bij de viering van het 5-jarig jubileum van de fusieclub. Het feestprogramma begon met een wedstrijd van het Schagen United Jubileum Team tegen Creators FC, het sterrenteam vol influencers. Daarna stond de derby oud VV Schagen tegen oud SRC op het programma, waarna de BBQ werd aangestoken. Het avondprogramma bestond uit de veiling van 48 verschillende kavels en het kijken van Nederland – Turkije op groot scherm.

“De afgelopen vijf jaar zijn we uitgegroeid tot een bloeiende en nog altijd groeiende club”, zegt voorzitter Frits Nieuwenhuizen. “We zijn trots op onze 1.100 leden en onze ruim 300 vrijwilligers ongelooflijk dankbaar. Met en voor hen hebben we er een flink feest van gemaakt op zaterdag 6 juli met als bonus een fantastische opbrengst van onze veiling voor de nieuwe kleedkamers: ruim € 40.000,-.”

“We kijken terug op een dag met een gouden randje. Jong en oud stonden de hele dag samen langs de lijn en ’s avonds voor het grote scherm. De sfeer was ongelooflijk goed en daar kunnen we als club alleen maar heel trots op terugkijken”, besluit Nieuwenhuizen.

(Foto: Jacqueline Nijenhuis)

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):