RSG Wiringherlant nauw betrokken bij Uitdaging

WIERINGERWERF – De Hollands Kroonse uitdaging werkt naar grote tevredenheid nauw samen met RSG Wiringherlant in Wieringerwerf.

De school stelt regelmatig meubilair ter beschikking aan de Uitdaging. Veel leerlingen vonden via de bemiddelende rol van de Uitdaging een zinvolle stageplek en de laatste Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging vond plaats in de school. Zo zijn er over en weer veel samenwerkingen tussen de School en de Uitdaging.

Tijdens de beursvloer werd schoolleider Alice Hart verrast met het zogenaamde partnerbordje door manager van de Uitdaging, Edwin Wittink.

Tijdens de evaluatie van de Beursvloer Hollands Kroon waren beide partijen zo enthousiast, dat is besloten dat deze samenwerking in 2023 voortgezet gaat worden. De precieze datum moet nog worden vastgesteld. Gedacht wordt aan een datum in het eerste kwartaal van 2023.

(Foto: Jeff Hofstede – Pulse Visuals)

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: