RSG Wiringherlant drinkt thee tegen eenzaamheid

WIERINGERWERF – Leerlingen van RSG Wiringherlant organiseerden samen met hun docenten een high tea tegen de eenzaamheid. 

Tijdens de landelijke Week Tegen Eenzaamheid werd er in de Gemeente Hollands Kroon op verschillende manieren aandacht aan besteed.

LINK Jongerenwerk, Humanitas, Wonen Plus Welzijn sloegen dit jaar de handen ineen en organiseerden op verschillende locaties in de gemeente een high tea.

Ook RSG Wiringherlant deed mee. De genodigden werden door de leerlingen in de school in Wieringerwerf ontvangen.Leerlingen, hun gasten en begeleiders hadden op deze manier de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, gezellig met elkaar te kletsen en zo een gezellige middag met elkaar door te brengen.

Deze middag werd mogelijk gemaakt door een incidentele subsidie, beschikbaar gesteld door de Hollands Kroonse Uitdaging.

(Foto: aangeleverd)

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: