Ronald de Boer opent padelbanen Warmenhuizen

WARMENHUIZEN – Oud international Ronald de Boer is tegenwoordig een fervent padelspeler. Het bestuur van tennisvereniging Warmenhuizen had hem daarom gevraagd de nieuwe padelbanen op de club te openen tijdens het 50-jarig jubileumfeest. 

Vanwege de feestelijkheden waren er spelletjes voor de kinderen, was er genoeg te eten en drinken en draaide een DJ feestelijke muziek. Bij de opening van de padelbanen werd ook het oudste lid en tevens één van de grondleggers van de vereniging, Jan Oldenburger, benoemd tot erelid.

Hij mocht dan ook de vlag hijsen met het nieuwe clublogo. Voortaan gaat de club verder als Tennis- en Padelvereniging Warmenhuizen. 

Er waren een hoop toeschouwers die speciaal kwamen kijken naar de padelclinic van Ronald de Boer. De voormalig profvoetballer stelde niet teleur en bleek nog steeds een goed balgevoel te hebben.

De vereniging heeft in overleg met de leden 1 van de 10 tennisbanen opgeoffert om plaatst te maken voor 2 padelbanen. 

Padel is een mix tussen tennis en squash en is over komen waaien uit Spanje waar het veel gespeeld wordt. ook in Nederland is het steeds populairder.

Dat hebben ze in Warmenhuizen ook al gemerkt want de club telt sinds de afgelopen tijd 100 nieuwe leden. Dat er in de toekomst nog meer padelbanen worden aangelegd in Warmenhuizen is volgens secretaris William Nannes dan ook niet uit te sluiten.

(Video: Bas Burlage)

 

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord
  1. Gabrielle van Enter
    Gabrielle van Enter zegt:

    Zo jammer dat Ronald de Boer in het nieuws staat en niet alle vrijwilligers die dit feest mogelijk hebben gemaakt. de Boer doet het voor een fee de vrijwilliger s voor nop.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: