Robert Winters in ‘Met de deur Open’

In het programma ‘Met de deur Open’ op radio Noordkop Centraal is zondag 22 mei van 10.00 – 12.00 uur Robert Winters uit Schagen. Robert heeft de koksopleiding gedaan en heeft bij gerenommeerde restaurants stage gelopen en gewerkt. 
Het was in de keuken waar hij het product chocolade ontdekte. Vanaf het moment dat hij ermee ging werken, had het iets magisch voor hem. De complexiteit, de verwerkingstechniek en de veelzijdigheid trokken hem aan.
Samen met een vriend/collega die ook in de keuken stond is hij hobby bonbons gaan maken waaruit uiteindelijk het bedrijf Pasamore ontstond.
Presentator Kitty Mertz praat met Robert Winters over zijn leven, werk en de liefde voor chocolade. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Robert Winters en de techniek is in handen van  Chris van Weerdenburg.
‘Met de deur Open’ is te beluisteren en te zien via Ziggo kanaal 40,  KPN kanaal 1422 en via www..noordkopcentraal.nl onder het knopje ‘luister en kijk live’.
Delen is leuk
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: