Rob Haaksma barbecuede op Kindervakantieweek

WIERINGERWERF –  Tijdens de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging kwam chef-kok Rob Haaksma  in contact met de organisatie van de Humanitas Kindervakantieweek. 

Daar werd de afspraak gemaakt dat Haaksma een barbecue zou verzorgen voor de deelnemende kinderen. Die match werd vorige week bekrachtigd. Hij deed dit met zijn Ofyr, een houtgestookte kookbeleving.

Rob regelde ook het vlees via slagerij Krikke en salades via Sligro. Zo werd het een driedubbele match. De Humanitas Kindervakantieweek zorgt voor een leuke en gezellige week voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar uit de gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon.

De vakantieweek werd gehouden op groepsaccommodatie het Boshuis in Wieringerwerf.

(Foto’s: Haaksma)

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord
 1. Coos De Wit
  Coos De Wit zegt:

  Harstikke goed gedaan Rob ,de slager en de Sligro.
  jammer om te lezen dat alleen de BBC word benoemd Haantje de Voorste heeft nl. voor 40 personen een Italiaans buffet gratis verzorgd zonder hulp van mede sponsors.
  misschien ook het vermelden waard.
  team Haantje de Voorste

Reacties zijn gesloten.