Rikkie en Bruno redden de Noordpool

Gepland Agenda

AFGELAST

SCHAGEN – In Theater Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen brengt theatercompagnie Alice zondag 12 november om 11.00 uur de voorstelling ‘Rikkie en Bruno redden de Noordpool’.

De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. De voorstelling gaat over het belang van het omgaan met de kwetsbare natuur.

Rikkie en Bruno reizen naar de Noordpool, want daar gaat van alles mis. Het is er veel te warm en de sneeuw is aan het smelten. Er is een ijsbeerjong weggedreven op een afgebroken ijsschots en de Sneeuwkoningin durft haar paleis niet meer uit, omdat ze bang is dat ze zal smelten.

Rikkie en Bruno komen in actie en moeten op zoek naar het gevaarlijke kachelmonster.

Op een luchtige en sprookjesachtige wijze wordt het probleem van de opwarming van de aarde en het smelten van de ijskap in beeld gebracht.

De voorstelling wordt muzikaal begeleid door percussionist Marc Spee.

Na afloop van de voorstelling dansen we met de kinderen de sneeuwdans, of kunnen de kinderen de poppen Rikkie en Bruno ontmoeten.

Kaartjes zijn voor € 8,50 te reserveren via www.scagondeluxe.nl.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?

Publicatiedatum: 18 oktober 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 98
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):