Regius College open voor ‘Open Dag’

SCHAGEN – De komende dagen zijn er veel activiteiten op het Regius College in Schagen speciaal voor basisschoolleerlingen die hun schoolkeuze moeten bepalen. Door de versoepelingen zijn kinderen en ouders weer welkom om de school te bezoeken.

Op maandag 31 januari kunnen ouders en verzorgers een online informatieavond bijwonen. Het schema van de voorlichtingsavonden staat per opleidingsniveau op de website van de school. Leerlingen kunnen maandag om 19.00 uur kijken naar de online informatieavond voor Havo/VWO en om 20.15 uur naar vmbo TL/havo . De voorlichtingsavonden duren 45 minuten.

Op woensdag 2 februari zijn de interactieve voorlichtingsavonden van de Praktijkopleiding en vmbo BL/KL. De tijden voor deze opleidingen worden op de dag zelf bekendgemaakt op de website.

Dit jaar is het ook voor ouders mogelijk om de school samen met hun kind te bezoeken tijdens de Open Dag op 4 februari. Dit geldt echter alleen voor kinderen die naar het Praktijkonderwijs of Basis/Kader gaan. De ouders van kinderen die naar VMBO-TL, Havo of VWO gaan mogen niet mee naar de Open Dag. Dit is door de overheid vastgesteld.

Ouders die met hun kind de Open Dag willen bezoeken moeten hiervoor een tijdslot reserveren via de website www.regiuscollege.nl

Ook is er gedacht aan leerlingen die wegens corona de school niet kunnen bezoeken. Zij kunnen een speciaal rugtasje aanvragen. Hierin zit informatie en een leuke opdracht zodat zij toch meekrijgen hoe het er op de middelbare school aan toe gaat.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: