Recordaantal teams bij 35e editie Familiedag

SCHAGEN – Een recordaantal voetbal- en volleybalteams doet komende zondag mee met de 35e editie van de Schagen United Familiedag: 66.

Het jaarlijkse evenement vindt zoals gebruikelijk weer plaats op sportpark Groenoord. “Het programma is volgens beproefd recept opgezet. Dat betekent dat zowel de ochtend als het eerste deel van de middag in het teken staan van sport en spel. Het zorgt traditiegetrouw voor verbinding, ontmoeting en saamhorigheid op de sportvelden; binnen en tussen generaties”, meldt de organisatie.

Er zijn zoals gebruikelijk twee voetbalcompetities: een voor heren en een voor mixteams. Daarnaast is er wederom een volleybaltoernooi. De jeugd kan zelf een balletje trappen, zich laten schminken en later een ijsje halen. De (jongste) jeugd kan zelf een balletje trappen, zich laten schminken en later een ijsje halen.

“Na het laatste fluitsignaal staan er livemuziek en nog meer gezelligheid op het programma. We prijzen ons gelukkig met een grote groep vrijwilligers en sponsoren. De familiedag is in dat opzicht een waar maatschappelijk succesverhaal”, besluit de organisatie.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):