Raquel van Elsen in ‘Met de deur Open’

In het programma ‘Met de deur Open’ op radio en televisie is zondag 28 januari van 10.00 – 12.00 uur Raquel van Elsen uit Schagen te gast.

Raquel komt oorspronkelijk uit de reiswereld en de luchtvaart is haar passie. Als zij op Schiphol loopt gaat haar hart open, zij heeft daar ruim 11 jaar als grondstewardess gewerkt bij zowel Martinair als de KLM.

Sinds 5 jaar werkt zij bij de GGZ NHN divisie Jeugd en Gezin. Zij is daar receptioniste en sinds kort management assistente. Ook is zij sinds een jaar model en heeft al een aantal mooie shoots mogen doen via een castingbureau.

Presentator Kitty Mertz praat met haar over haar leven, werk en vele hobby’s. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Raquel van Elsen en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):