Raad Hollands Kroon was gast in eigen huis

ANNA PAULOWNA – Voor het maandelijkse raadscafé is de gemeenteraad van Hollands Kroon normaliter te gast op een wisselende locatie in de gemeente.

Het raadscafé afgelopen dinsdag werd echter in eigen huis gehouden (MFA De Ontmoeting), omdat aansluitend een tweetal informatieve bijeenkomsten voor de raad was georganiseerd.

Tijdens het Raadscafé kunnen inwoners in gesprek met de raad over onderwerpen, waarvoor zij aandacht willen vragen. Ditmaal werd aan verschillende tafels het gesprek met raadsleden en fractieondersteuners gevoerd over een tweetal onderwerpen: het woningbouwplan Polderpark in Anna Paulowna en het onderhoud van de begraafplaats Zandburen te Hippolytushoef.

Het volgende Raadscafé is op donderdag 13 juni vanaf 20.00 uur bij voetvalvereniging ZAP in Breezand. Heeft u een onderwerp waarover u in gesprek wilt met de raad? Meld u dan aan via  gemeenteraad.hollandskroon.nl/raadscafe

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):