Puck de Nijs in Met de deur Open  

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 23 januari van 10.00 – 12.00 uur Puck de Nijs-Visser uit Warmenhuizen te gast.

Puck is de aankomende gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker voor het CDA Schagen en sinds 2018 bevlogen raadslid voor die partij. 

Na haar opleiding aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden is zij met veel plezier als assistent hoofd huishouding in Hotel Okura in Amsterdam gaan werken tot haar dichterbij bij in Hotel Merlet in Schoorl dezelfde baan werd aangeboden.

De afgelopen drie jaar is zij met veel plezier werkzaam geweest bij Avonturenpark Land van Fluwel in Sint Maartensbrug. Nu richt zij zich volledig op haar raadswerk en de activiteiten als lijsttrekker voor het CDA Schagen.

Presentator Kitty Mertz praat met Puck de Nijs over haar leven, werk en de politiek. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Puck de Nijs en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Delen is leuk
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: