Presentatie boek ‘Zonder Verwachting’

SCHAGEN – In Slot Schagen presenteerde schrijfcoach en schrijfster Eveline Broekhuizen onder grote belangstelling haar boek ‘Zonder Verwachting’.  Het eerste exemplaar van haar boek gaf zij aan haar moeder Ina Broekhuizen-Slot die haar bijgestaan heeft in haar schrijfproces.

Eveline Broekhuizen begon haar carrière als redacteur en corrector met het nakijken en corrigeren van manuscripten. Haar creativiteit kon zij kwijt in Schrijfworkshops. Vanaf 2020 heeft zij zich gericht op het coachen van ondernemers die een boek wilden schrijven over hun persoonlijke ontwikkeling.

Haar kinderwens werd een moeilijke weg die zij en haar man moeten volgen. Toen zij op het punt stond om haar eerste vruchtbaarheidsbehandeling te ondergaan, wist zij dat zij haar verhaal wilde opschrijven.

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):