Prachtig concert Het Projectkoor

SCHAGEN – Het Projectkoor gaf zondagmiddag in een uitverkocht Regius College in Schagen een prachtig concert ‘Musical Highlights’ met als solisten Jantien Bijvoet en Isabelle Braaf.

Het koor werd begeleid door een 14-koppig orkest onder leiding van dirigent Arwin Kluft. Afgelopen september konden zij eindelijk weer bij elkaar komen om zich voor te bereiden op de nieuwe concertreeks.

Er kwamen prachtige nummers voorbij uit onder andere de musicals Kiss me Kate, Jekyll and Hyde, Chicago, The Beauty and the Beast en Jantien Bijvoet nam heel mooi Inspiratie uit de Nederlandse Musical Joe voor haar rekening.

Uit de musical Wicked zongen Jantien en Isabelle samen For Good. Na de pauze zongen zij samen nog I know him so well uit de musical Chess.

Het was een bijzonder mooie middag die voorbij was voor je er erg in had. Maar er was nog een toegift en dat was Dancing Queen van Abba.

Zaterdag 4 en zondag 5 februari zijn er nog concerten in de Ontmoetingskerk in Middenmeer.

(Foto’s Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: