Popweekend programma is compleet

SCHAGEN – De Stichting Evenementen Schagen maakt vrijdag de definitieve line up voor het popweekend 2022 bekend. Op het affiche staan een paar grote namen afgewisseld met lokale talenten.

Op zaterdag 6 augustus is het festival alleen toegankelijk voor publiek van 18 jaar of ouder die een kaartje hebben gekocht. Het feest begint dan al om 14.00 uur en wordt afgetrapt door DJ’s Madbeatz & Wing. Na optredens van de lokale band The Rootz en Vaart staat Typhoon om 17.30 uur met zijn voltallige band van blazers op het Zuid-podium.

Daarna wordt het feest voortgezet door good ol’ Henk Wijngaard en de Woudrukkers, Fleur Raateland’s Pianoshow en komt John Williams, bekend van ‘Help mijn man is klusser’, met de beste Oldskool R&B hits. Als afsluiter komt Goldband met een knallende show.

Zondag wordt ook wel de ‘familiedag’ genoemd. Dan zijn alle leeftijden welkom en hoeft het publiek geen kaarten te kopen. Rebounce uit Schagen opent de dag om 12.00 uur met een spetterend optreden gevolgd door lokale bands zoals De Hijgende Herten, The Band Senior en Ouwe Jongens Krentebrood.

Later in de middag treden Emma Heesters en John West op maar komen ook Ouwe Jongens Krentebrood en De Hijgende Herten nog een keer voorbij.

In de avond beleven Funky Frank & The Soulfingers hun reünie op het popweekendpodium en zorgt Feel Like Dancing Partyband voor een lekker sfeertje met herkenbare hits. Daarna knallen de Daredevils en de Popweekend Feestploeg op de Markt door de speakers. 

Met al deze acts is er voor iedereen wel wat en is er ook voldoende aandacht voor lokale bands. “het was weer een hele puzzel om de programmering rond te krijgen maar dat had nog wel wat voeten in aarde. Nu staat er echter wel een heel gaaf programma op de planken en wordt het één groot feest”, zegt Marcel Meijer die verantwoordelijk is voor de line-up.

Voor de zaterdag zijn nog kaarten beschikbaar via de website.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief voor Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: