Politie zoekt dader geweldsincident Schagen

SCHAGEN – De politie is op zoek naar de identiteit van een man die donderdag betrokken is geweest bij een geweldsincident in Schagen.

De man wordt verdacht van een geweldsmisdrijf, gepleegd donderdagochtend 16 februari omstreeks 9.00 uur, in de Karper in de wijk Nes Noord in Schagen.

De man is ongeveer 40 jaar, rond de 1,80 meter lang, heeft een normaal postuur, lichte huidskleur, opvallende bruine ogen en kort grijs haar met inhammen. Hij was gekleed in donkerkleurige jas, lichtgrijze broek en lichte schoenen.

De politie wil weten wie deze man is en vraagt inwoners van Schagen om hulp. Herkent u deze man? Neem dan contact op met de politie op nummer 0900 – 88 44 of anoniem via 0800 – 7000.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
5 antwoorden
 1. Henk
  Henk zegt:

  Patrickverdonk ik dacht dat hij vastzat voor moord of gepakt voor grootschalige drugshandel, kan me vergissen natuurlijk.

   • Henk
    Henk zegt:

    Gaat van klant naar klant, dan blijft ie daar weer een tijdje wordt ie weer gebeld gaat weer ie verder en door tot het op is of moe weet u wel. Hij had een vrouw op de Huygenhoek maar scheen meerdere vrouwen te hebben werken voor hem ook Oekraiens en Oostblok, van alle markten thuis, tussen de Zwarte in Beverwijk tot met de dealers Koningstr Den Helder – kan alles regelen van viagra tot raketten heb ik me laten vertellen, jammer dat zo geweldadig is geworden maar ja ach tis wat Jo.
    Groet Henk

Reacties zijn gesloten.