Politie zoekt aanranders meisje (22)

NIEUWE NIEDORP – De politie is in de omgeving van Nieuwe Niedorp op zoek naar twee mannen die worden verdacht van het aanranden van een 22-jarige meisje.

De aanranding vond zondagmiddag plaats in de omgeving van De Meet in Nieuwe Niedorp. De 2 mannen zijn vermoedelijk Italiaans. Een van de mannen is klein, de ander groot. Een van de mannen is gezet, de ander dun en kaal. Een van de mannen verplaatste zich op een fiets en droeg een rugzak. Ze spraken Engels en zijn tussen de 25 en 30 jaar oud.

Via Burgernet werd zondag aan het eind van de middag opgeroepen om uit te kijken naar de daders. Tips zijn welkom op 112.

 

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
6 antwoorden
 1. Coen
  Coen zegt:

  Hallo, ik was aan het werk bij de snackbar Lisa en Aaron die dag. Rond 17.15 kwamen er twee mannen binnen die volledig onder deze omschrijving vallen. Ze hebben vervolgens twee patatjes mayo proberen te betalen met hun pin pas, maar waren de pincode kwijt. Ze hebben dit proberen uit te zoeken met hun telefoon, maar hadden het na 20 min opgegeven. Om 18.18 is de lange weer terug gekomen en heeft meteen met de pin kunnen betalen, in de snackbar hangen ook bewakingscamera s, misschien is dat iets wat jullie kunnen gebruiken, en evt pin gegevens.

  Als u bij de snackbar vraagt wie er op dat moment werkt zul je vanzelf naar mij doorverwezen worden. Ik hoop dat dit helpt.

  • Klaas
   Klaas zegt:

   Coen, maak even een afspraak met iemand van de RECHERCHE, dat hoeft niet langer dan een kwartier te duren, uw getuigenis kan de zaak in een stroomversnelling doen gaan, deze gasten moeten snel van de straat, neem zsm contact op met 09008844 of ga langs op bureau tijdens kantooruren, even bellen van tevoren is het beste, alvast bedankt namens de Regio.

 2. Kees
  Kees zegt:

  Hoe ziet een italiaans lijkend iemand eruit ?
  Heeft die een pizza in zijn hand of spagetti op zijn hoofd.
  Of riepen ze mamma mia ?

  Zouden dus ook Spanjaarden of Grieken of Portugezen kunnen zijn.

 3. Arie van Stralen
  Arie van Stralen zegt:

  Er reden eind van de middag 2 italiaans lijkende mannen op de fiets door de Moerbeek richting Schagen.

Reacties zijn gesloten.