Politie op zoek naar getuigen steekpartij

DEN HELDER – De politie heeft zondagavond een 26-jarige man uit Den Helder aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident eerder op de avond maar zoekt nog naar getuigen. 

Bij de steekpartij raakte een 31-jarige man uit Den Helder gewond. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling. 

Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding van een steekpartij, nadat een gewonde man zich meldde bij een hotel op de Parallelweg. Hij zou kort daarvoor een conflict hebben gehad met meerdere personen op de Gorterstraat. Hierbij zou hij door een man zijn gestoken met een scherp voorwerp. 

De politie stelde een onderzoek in en kon op basis van het signalement kort daarna op de Binnenhaven een verdachte aanhouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

Voor het onderzoek is de recherche nog op zoek naar getuigen en camerabeelden van voor het conflict op de Gorterstraat om 18.30 uur. De politie vraagt getuigen contact op te nemen met de recherche via telefoonnummer 0900-88 44.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: