Pieter Burger gast in Met de Deur Open

SCHAGEN – In het radioprogramma Met de Deur Open op Noordkop Centraal is zondag 7 mei Pieter Burger te gast bij Jannie Mazereeuw. 

Pieter is geboren in Venhuizen en woont sinds zijn vijfde jaar in Valkkoog. Hier woont hij nu met zijn vrouw Mariska en twee zonen Stefan en Rik. 

Pieter is samen met zijn neef Geert eigenaar van een bloembollenkwekerij. Het bedrijf kweekt bollen in de kop van Noord-Holland, Espel in de Noordoostpolder en voor de lelies gaan ze naar Limburg.

In zijn vrije tijd besteedt Pieter graag tijd aan verschillende activiteiten. Zo heeft hij samen met een vriend in 2019 de Baltic Sea Rally gereden naar de Noordkaap. Ook is hij de organisator van de plaatselijke pompoenenclub en teelt hij hop in eigen tuin. 

Met de deur Open is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):