Patricia 25 jaar bij Keurslagerij Klaver

SCHAGEN – Bij de klanten is Patricia Ligthart zeker bekend, zij werkt inmiddels al 25 jaar bij Keurslagerij Arie Klaver in het Makado centrum in Schagen.

Patricia is een betrouwbaar gezicht en een vaste waarde bij de keurslagerij in het verbouwende Makado centrum.

Zij begon als stagiaire bij Arie. Patricia is sindsdien één van de steunpilaren van het bedrijf en verantwoordelijk voor diverse producten in het uitgebreide assortiment van de slagerij.

Volgens Stef Klaver is ze creatief, behulpzaam en een echte teamplayer. Het bedrijf is erg trots op haar. “Ze is echt harde werkster en dat al 25 jaar. Daar mogen we onze handen mee dichtknijpen, zeker in deze tijd”, aldus Klaver.

Keurslagerij Arie klaver zit nu tijdelijk op een noodlocatie met een tijdelijk concept om ruimte te maken voor de verbouwing van de Albert Heijn, Lidl en de vernieuwde slagerij.

Er wordt nu veel geëxperimenteerd om de producten en dienstverlening te optimaliseren voor de nieuwe slagerij. De verpakkingen, assortiment en winkelindeling worden allemaal bekeken om de klanten straks de beste service te kunnen bieden. Dat vergt veel van het personeel.

De winkel wordt in het eerste kwartaal van 2023 verbouwd en opgeleverd. Vanaf dan zit de slagerij bij de hoofdingang aan de Nieuwstraat.

Patricia wil juist scherp blijven wanneer alles goed gaat. Dat komt straks goed van pas in de vernieuwde zaak. Klaver is zuinig op medewerkers met zoveel passie voor hun werk en wil Patricia daarom ook graag in het zonnetje zetten.

“Op naar een nieuwe winkel met onze vertrouwde gezichten en ouderwetse service”, aldus Stef Klaver.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: