Parkeergarage Sluisdijk Den Helder open

DEN HELDER – Automobilisten kunnen vanaf zaterdag 10 december weer parkeren in de Sluisdijkgarage in Den Helder.

De testresultaten van de nieuwe waterdichte vloer zijn goed en er moet alleen nog worden gewacht op het uitharden daarvan. Daarmee zijn de werkzaamheden afgerond.

Er zijn ook een nieuw parkeersysteem aangebracht en er zijn nieuwe toegangsdeuren geïnstalleerd. Het doel hiervan is dat de parkeergarage voortaan de hele dag is afgesloten en alleen toegankelijk is met een toegangspas of parkeerticket.

De overlast van ongewenste bezoekers moet daardoor dalen. Hoewel er vanaf 10 december weer gebruikt kan worden gemaakt van de parkeergarage  is het onderhoud nog niet afgerond. De coating en belijning moeten nog worden aangebracht, maar daarvoor is de buitentemperatuur nu te laag. 

Die werkzaamheden worden in april of mei uitgevoerd. De parkeergarage wordt dan nog zo’n twee weken afgesloten.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: