Pannenconcert opent feestweek ‘t Bikkeltje

SCHAGEN – Met een pannenconcert, dat maandagmorgen door wethouder Puck de Nijs werd ingeluid, startte bij kinderdagverblijf ‘t Bikkeltje in Schagen de feestweek ter ere van het 30-jarig bestaan.

De pannen met pollepels en deksels lagen al klaar in de tuin. De kinderen kwamen met koksmutsen op naar buiten en gingen meteen aan de slag. 

Er wordt met thema’s gewerkt en het thema van dit moment heeft met eten te maken, vandaar dat aan een pannenconcert werd gedacht.

Wethouder Puck de Nijs, die de opening zou verrichten, kon maar moeilijk boven de kinderen uit komen die met veel animo op de pannen sloegen. Ook regiomanager Nanine Jongeneel en buurtbewoner en oud-wethouder Ellen van Gaalen waren aanwezig.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):