Paniek in Schagerbrug en ‘t Zand (Update)

SCHAGERBRUG – Grote paniek in Schagerbrug en ‘t Zand woensdag. Door een flinke storing bij Ziggo hebben de dorpen geen TV en internet. 

Het moment van de storing kwam slecht uit, met de halve finale van het Nederlands elftal tegen Engeland voor de boeg.

De storing ontstond ‘s morgens. Ziggo meldde in eerste instantie dat de storing waarschijnlijk rond 22.00 uur zou zijn opgelost. Later werd dat verschoven naar donderdagmorgen.

Veel inwoners zochten een alternatieve plek buiten hun dorp om naar het voetbal te kijken. Bij Ons Eigen Kroeg in Schagerbrug en De Jonge Prins in ‘t Zand was de wedstrijd op een groot scherm te zien.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. Jaap Bregman
  Jaap Bregman zegt:

  Ben wel benieuwd hoe er is ingezet op herstel. 24 uur nodig voor een kabelbreuk?? Of zit de storingsdienst van Ziggo ‘s avonds gewoon op de bank thuis? Voetbal te kijken in dit geval…
  Twee dorpen 24 uur zonder internet kan gewoon niet meer anno 2024. Dan heb ik het niet over dat spelletje spelen wat niet gaat natuurlijk… Wel over thuiswerken, kassasystemen, bedrijven die plat liggen enz enz.
  Kunnen jullie daar eens navraag naar doen? Hoe zo’n storing wordt aangepakt van begin tot einde? Ik kan het gewoon niet geloven dat ze ‘‘s avonds kunnen zeggen dat de storing de volgende ochtend om plm 10 uur is opgelost. Dan werkt de storingsdienst dus niet buiten reguliere tijden. Dat zou heel erg zijn.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):