Padelbanen in aantocht voor Schagen (video)

SCHAGEN – De stad Schagen telt momenteel nul padelbanen, maar volgend jaar zou daar verandering in kunnen komen.

SkagaVenture op bedrijventerrein de Witte Paal is al een lange tijd bezig met plannen voor padelbanen en sinds kort liggen er ook plannen voor een padelcentrum in het gebouw van houtzagerij Huibers op bedrijventerrein Lagedijk. Het padelcentrum is de grote droom van de broers Michel en Joeri Hink uit Langedijk. Bart Bos, de eigenaar van SkagaVenture, ziet de komst van padelbanen als een aanvulling op het concept van SkagaVenture.

Bos dient volgende week een officiële bouwaanvraag in bij de gemeente Schagen. “We willen het huidige gebouw uitbreiden. Op de begane grond komt een uitbreiding van de kartbaan en op de eerste verdieping willen we vijf padelbanen realiseren.” De broers Hink zijn momenteel in afwachting van de gemeente. “Het bestemmingsplan moet gewijzigd worden. We hebben goede hoop dat het gaat gebeuren. We denken dat padelbanen een verrijking zijn voor Schagen”, concludeert Michel Hink.

 

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
  • Harry
   Harry zegt:

   En welk initiatief heb jij genomen om padel naar Schagen te krijgen? Laat me raden…

   Hoe Nederlands. Zelf geen poot uitsteken, maar wel zeiken op overheden, instanties, etc. Zo f*cking verwend zijn wij.

 1. R
  R zegt:

  Ik vraag me alleen af hoe het parkeren bij Skagaventure geregeld gaat worden. Je kan op zn perceel natuurlijk niet eindeloos groter worden.

  Op de piekuren zal de openbare weg en de weg naast Skagaventure vol staan met auto’s.

  Wel mooi als het in Schagen komt!

Reacties zijn gesloten.