OZOS speelt ‘Alsof we dieven waren…’

van tot
Gepland Agenda

SCHAGEN – In Theater & Filmhuis Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen speelt toneelvereniging OZOS zaterdag 23 maart om 20.15 uur en zondag 24 maart om 15.00 uur de zwarte komedie ‘Alsof we dieven waren…’.

Twaalf dolende zielen, ieder op eigen wijze op zoek naar een doel in het leven. De een zoekt het in een carrière, de ander droomt van een heel nieuw bestaan. Wie denkt het te hebben bereikt, ziet het door de vingers glippen en weer een ander kijkt lachend terug op een vergooid leven.

We zien mensen die zich door hun eigen leven heen stelen, voorzichtig en schuw. Alsof ze geen recht hadden zich erin te bevinden. Alsof ze dieven waren. We kijken naar ze en we leven met ze mee. We lachen om hun kolder, hun idiote verhalen. We raken ontroerd en zien soms onszelf.

‘Alsof we dieven waren…’: Een zwarte komedie over twaalf levens die langs elkaar heen glijden en schuren en elkaar hier en daar kruisen in humoristische, soms licht absurde, soms aangrijpende, vaak ook herkenbare scènes.

Kaartjes zijn voor € 13,50 te reserveren via www.scagondeluxe.nl. Voor jongeren tot en met 18 jaar kosten kaarten € 7,50.


Publicatiedatum: 14 februari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 96
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.