Outfits op Prinsjesdag beoordeeld (video)

WAARLAND – Aan de theetafel van modewinkel Gewoon Simoon in Waarland wordt dagelijks het nieuws besproken. Vandaag, op Prinsjesdag, gingen de hoedjes en outfits van Kamerleden en het Koninklijk Huis over de tong.

Elk jaar lekt de inhoud van de miljoenennota uit, maar wie welke hoed draagt blijft altijd groot geheim. De oorsprong van de hoedentraditie stamt uit 1977, toen toenmalig VVD-kamerlid Erica Terpstra voor het eerst de troonrede bijwoonde. Vanuit haar studententijd in Leiden was het voor haar gewoonte om bij feestelijke gelegenheden een hoed te dragen. Vanaf het jaar erna was een nieuwe traditie geboren.

Cyril en Simone, twee modeminnende klanten van Gewoon Simoon, geven hun ongezouten mening over fashion flaters en mooie momenten op Prinsjesdag 2023. Het is te zien op Noordkop Centraal TV en via onderstaande link:

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):