Oudesluis ontsnapt aan nederlaag

‘t VELD – Op een uitstekend bespeelbare grasmat ontmoetten VZV en Oudesluis elkaar zaterdag in ‘t Veld. Beide teams lieten zich van hun goede kant zien.

Het was Oudesluis dat in de eerste helft de lakens uitdeelde en het was niet verwonderlijk dat de brigade van trainer Barry Hendry bij rust met 0-1 aan de leiding ging door een doelpunt van topscorer Jan Willem Beekhuizen.

Na rust speelde VZV compact en daarmee had Oudesluis het moeilijk. Niels Leegwater tekende fraai 1-1 aan na een schitterende pass van Daan van Diepen. Kort na die gelijkmaker zorgde Mika Liefting voor de 2-1 in het voordeel van VZV.

Toch nam Oudesluis een punt mee naar huis: een vrije trap, vlak voor tijd, plofte tegen het VZV-net: 2-2. Quirien Kramer: “Teleurstelling bij ons en ik denk dat ze bij Oudesluis opgelucht waren.”

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):