Opening expo La Dolce Vita goed bezocht

ANNA PAULOWNA – De opening van de kunstexpositie La Dolce Vita bij de woongemeenschap Nieuw Bouwlust in Anna Paulowna afgelopen weekend is  goed bezocht. 

Tijdens de Bloemendagen 2022 deed de woongemeenschap mee met een kunstexpositie van meerdere kunstenaars op verschillende plekken binnen en buiten op het erf. Het thema was ‘La Dolce Vita’. 

Hans Cornel presenteerde voor het eerst zijn nieuwe concept “Solart”. Cornel geeft afgekeurde zonnepanelen een nieuw leven als kunstwerk. De Solart-panelen stonden op verschillende plekken op het erf. In de voormalige manege was een speciale lichtinstallatie van zijn hand te bewonderen.

Er werd verder werk in lithografie en linoleumdruk vertoond van Huug Jak over zijn reiservaringen. Judith Koning liet vlinders en vogels gemaakt met verschillende technieken zien.

Aad Holkamp, fotograaf, bewoner van Nieuw Bouwlust en coördinator expositie, liet werk zien met verschillende technieken. Hij gaf een zeer persoonlijke kijk op de schoonheid van Italië.

Remy Verheijen en Quinten Trentelman bundelden hun krachten in een audiovisueel project, speciaal gemaakt voor het erf Nieuw Bouwlust. Tot slot waren er sierlijke bronzen beelden van Romee Kanis.

Een video over de expositie is te zien op Noordkop Centraal TV.  

(Foto: Joop Luten)

Delen is leuk
Joop Luten is als vrijwilliger actief voor de redactie van Noordkop Centraal. Joop maakt veel nieuwsvideo's en richt zich daarnaast op politiek en cultuur. Samen met Rutger Jan Bredewold maakt hij de kunstserie 'Zien wat je bekijkt' voor Noordkop Centraal TV.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: