Open Dagen Clusius College Schagen toch live

SCHAGEN – Groep 8 leerlingen die een schoolkeuze moeten maken kunnen binnenkort toch samen met hun ouders het Clusius College bezoeken tijdens de Open Dagen.

De school kreeg dinsdag de mogelijkheid om te versoepelen en heeft besloten om naast de online Open Dagen op 28 en 29 januari ook weer kinderen met hun ouders op school te ontvangen. 

Op de online Open Dagen kunnen kinderen met hun ouders de school virtueel bezoeken. Via een dronevlucht door de school krijgen zij een beeld van de school en kunnen ze lessen volgen. 

Het bezoeken van de school voor ouders en kinderen vindt plaats op 8 en 10 februari. Hiervoor moeten nog de nodige voorbereidingen getroffen worden. Bezoekers worden dan opgedeeld in kleine groepjes die een rondleiding door de school krijgen.

Voor zowel de online als live Open Dagen is aanmelden via de website www.clusius.nl noodzakelijk. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

De kinderen kunnen op 9 februari ook nog een doe-middag ervaren op de school. Zij kunnen dan een aantal lessen volgen maar ouders kunnen daarbij niet aanwezig zijn.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: