Open dag bij Noordwest Ziekenhuisgroep 8 juni

Gepland Nieuws

ALKMAAR/DEN HELDER – Op 8 juni organiseert de Noordwest Ziekenhuisgroep een open dag bij de locaties in Alkmaar en Den Helder. 

Tijdens de open dag kunnen bezoekers verschillende dingen bekijken in de ziekenhuizen. In het ziekenhuis in Alkmaar kunnen geïnteresseerden de poliklinische OK bezoeken en in Den Helder wordt een OK nagebootst op het zorgplein, een interactieve markt in de centrale hal met kramen vol informatie.

Op de open dag zijn er ook andere dingen te beleven. Zo zijn bloedsuikertestjes en handmassages tot een proeverij in de keuken waarbij bezoekers zelf kunnen ervaren vegetarische maaltijden smaken. Voor kinderen die een knuffel hebben die ziek is of iets mankeert, is er een poppendokter aanwezig die alle knuffels beter kan maken.

Ook de bouwplaats van het nieuwe ziekenhuis in Alkmaar is toegankelijk tijdens de open dag. Iedereen die wil kan binnen in de nieuwbouw komen kijken.

De open dag vindt plaats op 8 juni tussen 11.00 – 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Er is beperkt parkeergelegenheid.  Meer informatie staat op de website van NWZ.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):