Ook Jelle Beemsterboer stopt

SCHAGEN – Ook wethouder Jelle Beemsterboer stopt na deze periode als wethouder in Schagen. Dat meldt hij in een persbericht. 

“Na 16 jaar te hebben mogen werken aan een betere gemeente is het tijd voor een nieuwe uitdaging”, schrijft Beemsterboer.

Beemsterboer begon in 2006 als 21-jarig raadslid in de toenmalige gemeente Harenkarspel. In 2014 volgde hij zijn vader Jos Beemsterboer op, die destijds wethouder was in de nieuwe gemeente Schagen.

Beemsterboer is trots op wat de gemeente de afgelopen jaren heeft gerealiseerd. Hij noemt onder andere de Harenkarspelweg, de supermarkt in Waarland, de verhuizing van Hazera, en veel woningbouwplannen. 

“Het project Pallas was erg bijzonder om aan bij te mogen dragen, net als de Energy & Health Campus”, schrijft Beemsterboer.

Hij vervolgt: “Alles afwegende overheerst de wens om weer nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe dingen te leren en andere vaardigheden te ontwikkelen”.

Beemsterboer noemt lijsttrekker Puck de Nijs als een van de nieuwe talenten die de gemeente zullen verbeteren. 

Wat Beemsterboer na de verkiezingen gaat doen, weet hij nog niet. “De komende maanden blijf ik me volop inzetten voor de gemeente Schagen en zijn er nog dossiers die ik af wil ronden of een flinke zet in de goede richting wil geven. Daarna komen er vast weer nieuwe kansen op mijn pad, wat dat is weet ik nu nog niet”, schrijft hij.

Beemsterboer staat als lijstduwer op de kieslijst van het CDA voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Lees hier het volledige persbericht van Beemsterboer.

Delen is leuk
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
1 antwoord
  1. Jur Perton
    Jur Perton zegt:

    Het is begrijpelijk de successen te benoemen maar het is ook eerlijk de minder goed verlopen zaken te benoemen, zoals de sterk verminderde financiële- en vermogenspositie van de gemeente die het college achter laat. Ook ten aanzien van woningbouwmogelijkheden is niet alles uit de kast gehaald.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: