Ook in Julianadorp BMW’s gesloopt

JULIANADORP – BMW slopers zijn in de nacht van maandag op dinsdag in Julianadorp actief geweest. 

Van zeker 3 BMW’s zijn dashboards gedemonteerd. Verschillende onderdelen, zoals stuur en navigatie, zijn gestolen. De eigenaren van de BMW’s hebben aangifte gedaan bij de politie. 

Twee weken geleden was het in Schagen raak. In meerdere Schager wijken werden BMW’s leeggeroofd. De dieven hebben het vooral gemunt op BMW’s uit de 3 serie. 

De diefstallen zijn niet uniek. Volgens de Bovag heeft Nederland te kampen met rondtrekkende bendes die auto’s leegroven en hun waar in Oost-Europa slijten. De schade bedraagt landelijk tussen de 300 en 400 miljoen euro per jaar.

Zie ook: Dashboards uit BMW’s gestolen

(Foto: Aangeleverd)

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden
 1. Drissen
  Drissen zegt:

  Waar is het fatsoen van de mensen. Ze moeten gewoon gaan werken voor hum geld moet ik ook. Nog meer die sit een huis geven en voorrang op alles. Zou het andersom ook gebeuren ik denk van niet. Ik weet wel zeker van niet.

  • Henk
   Henk zegt:

   Drissen, jij beheerst in ieder geval de Nederlandse taal niet goed. Ga die nog even bijschaven alvorens je een poging waagt iets te posten. Succes ermee!

Reacties zijn gesloten.