Ook geen ijsbaan in Den Helder

DEN HELDER – De organisatie van de ijsbaan op de Beatrixstraat in Den Helder heeft vandaag laten weten dat er dit jaar geen ijsbaan in de havenstad wordt opgebouwd. 

In Schagen was deze knoop al een paar weken terug doorgehakt door het bestuur van ‘Schagen on Ice’. In Den Helder hield de organisatie van Promotie Helderse Binnenstad lange tijd nog hoop. Daar komen zij nu na bekendmaking van de nieuwe coronamaatregelen op terug. 

De organisatie acht het niet verantwoord de voorbereidingen en de daarmee gepaard gaande tijd, kosten en energie te steken in een evenement wat waarschijnlijk niet of niet in de gewenste vorm door zal kunnen gaan.

De organisatie dankt iedereen voor haar betrokkenheid en enthousiasme en hoopt dat de ijsbaan volgend jaar wel mogelijk is.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: