Oogstdagen Meer Bomen Nu in Hollands Kroon

Gepland Agenda Nieuws

HOLLANDS KROON – Meer Bomen Nu gaat op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari bomen redden in de gemeente Hollands Kroon

Op vrijdag 16 februari vanaf 9.30 uur wordt de oogstdag in Hippolytushoef (bij parkeerterrein zwembad De Venne) gecombineerd met een korte workshop. Op deze dag wordt gestart met het uitbreiden van de bomenkennis. Aan de hand van voorbeelden worden er twintig verschillende veel voorkomende boom- en struiksoorten geleerd te herkennen. Na de theorie gaat de organisatie aan de slag met struikwilgen oogsten.

De oogstdag van zaterdag 17 februari is vanaf 10.00 uur in het rietland van Nieuwesluizerweg (ter hoogte Waardpolderhoofdweg) nabij Wieringerwaard. Hier staan elzen en wilgen die met hulp van Landschap Noord-Holland geoogst worden.

Aanmelden kan via de bomenplanner van www.meerbomen.nu. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de oogst coördinator: Derco Tabor, 06-46 07 43 68 of Bonnie Snoek, 06-38 33 63 52.

 

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):