Online kunstlezing Kunstig Keulen

Gepland Cultuur

DEN HELDER –  In de online kunstlezing  Kunstig Keulen neemt kunsthistoricus Kryzstof Dobrowolski-Onclin van Bureau Boeiend in opdracht van KopGroep Bibliotheken de deelnemers woensdag 20 december om 19.30 uur mee langs de kunst van Keulen.

Van het veelzijdige historische sraatbeeld tot de moderne en hedendaagse kunst in de musea. De geschiedenis van Keulen gaat terug tot de Romeinse tijd. Als handelsstad en de hoofdstad van een belangrijk aartsbisdom groeide Keulen in de middeleeuwen uit tot een van de grootste en rijkste steden van West-Europa en dat is te zien.

Een kaartje voor de lezimg kost € 5,- en is te koop via www.kopgroepbibliotheken.nl . Deelnemers volgen de lezing thuis op hun eigen computer via het programma Zoom.  Er wordt dan een link toegestuurd.

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
 1. Gerard
  Gerard zegt:

  Ben daar van de zomer nog geweest.
  Wat een ongelooflijk overschatte stad is dat zeg.
  Wat heeft dat een verloederd centrum vol zwervers en heel veel islamitische mensen.
  Vond het een naargeestige stad.
  Was blij dat de neus van de auto weer richting huis stond.

  Heb geen kunst kunnen ontdekken !

Reacties zijn gesloten.