Ondernemersborrel in Cultuurschuur

Gepland Bedrijvennieuws

WIERINGERWERF – Ondernemers uit Hollands Kroon zijn uitgenodigd voor een ondernemersborrel in De Cultuurschuur in Wieringerwerf.

De borrel wordt komende vrijdag, 5 januari, gehouden. Van 16.00 tot 18.00 uur is de Theaterzaal het toneel voor ondernemers uit Hollands Kroon, die daar worden verwelkomd met een nieuwjaarsborrel en oliebollen.

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren Patrick Paauw, Coen Carstens en Gerda Venema de Ondernemersborrel De Cultuurschuur. Hiermee bieden zij ondernemers uit de kop van Noord-
Holland een gratis platform om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en zichzelf en hun bedrijf te promoten.

Op 5 januari biedt de organisatie minimaal drie ondernemers een podium om zichzelf te pitchen. Er is een vraag-en-aanbod bord, waarop je kunt aangeven wat je te bieden hebt en waar je naar op
zoek bent. Daarnaast is er de mogelijkheid je bedrijf te presenteren op de ‘business tafel’ door middel van visitekaartjes, flyers of give-aways.

De borrel en hapjes worden altijd gesponsord door bedrijven uit de regio. Wil je er bij zijn of heb je interesse om een keer van je laten horen als spreker? Neem dan contact op via ondernemersborrel@decultuurschuur.nl.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):