Ondernemersborrel Cultuurschuur Wieringermeer

WIERINGERMEER –  In de Cultuurschuur wordt vrijdag 6 oktober van 16.00 – 18.00 uur een Ondernemersborrel georganiseerd met samenwerking van Gerda Venema.

De bedoeling is om elke eerste vrijdag van de maand de week met elkaar af te sluiten om ideeën uit te wisselen, connecties te maken en ervaringen te delen, om de band tussen ondernemers uit de omgeving te versterken en lokaal vraag en aanbod aan elkaar te koppelen.

Het programma begint om 16.00 uur met een welkomstdrankje en wordt daarna afgetrapt door de burgemeester of wethouder. Van 16.10 – 16.20 uur vertelt Coen Carsten over grafische identiteit voor bedrijven waarna tot 18.00 uur kan worden genetwerkt en geborreld.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op via ondernemersborrel@decultuurschuur.nl .

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):