Omwonenden bezorgd om drugspand

HIPPOLYTUSHOEF – Een groep inwoners uit Stroe heeft een brief naar het college gestuurd omdat zij zich zorgen maakt over een drugspand aan de Noordstroeërweg in Stroe/Hippolytushoef.

Dat meldt mediapartner Regio Noordkop. 

De gemeente liet in 2020 weten dat burgemeester Rian van Dam de schuur voor drie maanden had gesloten. Maar volgens de buurtbewoners is er inmiddels nog een inval geweest en gebeuren er ook andere onwenselijke dingen rondom de schuur.

In de brief aan het college schrijven de omwonenden dat er enorme verloedering heeft plaatsgevonden. Mede door massale opslag van auto’s, boten, aanhangwagens en oud ijzer. 

Zij zijn bang voor bodemverontreiniging en vinden het al met al een beschamende vertoning voor het dorp. Contact met de gemeente heeft in de ogen van de bewoners tot dusver onvoldoende opgeleverd. Inmiddels ontstaat er bij de omwonenden een gevoel van onveiligheid.

Delen is leuk
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: