OEK speelt leuke jubileumvoorstelling

SCHAGERBRUG – Toneelvereniging OEK in Schagerbrug bestaat 75 jaar. Omdat te vieren werd door Rob van Vliet een voorstelling geschreven, waarin alles wat in de jaren is voorgekomen is verwerkt.

Daaruit is de voorstelling ‘Leuk idee… maar we doen het niet’ ontstaan. Er is een nieuwe regisseur bij de toneelvereniging, bijzonder leuk gespeeld door Huub Tiebie, die heeft besloten dat er audities komen voor de rolverdeling. 

De regisseur heeft nogal eigenaardige ideeën waarin de spelers zich niet kunnen vinden, wat hilarische scènes oplevert. Het stuk wordt heel  leuk gespeeld en is doorspekt met liedjes. Aan het eind zingen de spelers, die zich tijdens een foto overzicht van alle jaren, hebben omgekleed, nog een aantal bekende liedjes. Cees Langedijk verzorgt de muziek. Al met al een heel gezellig avondje uit.

(Foto’s): Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: