OEK speelt Dubbel wraak

Gepland Agenda

SCHAGERBRUG – In Ons Eigen Kroeg aan de Schagerweg in Schagerbrug speelt de volwassengroep van OEK dinsdag 21 maart om 20.00 uur de voorstelling ‘Dubbel wraak’.

De voorstelling is geschreven door Alan Ayckbourn, waarin twee mensen elkaar ‘s nachts op de Erasmusbrug in Rotterdam ontmoeten. 

Ze hebben zich alletwee voorgenomen om te gaan springen. Henry Bult is die dag op straat gezet door zijn baas en Karin Koster is in de steek gelaten door haar geliefde. 

Ze besluiten dat het nemen van wraak aangenamer is dan zelfmoord. Karin neemt wraak op de baas van Henry als hij dat doet op haar geliefde. 

Kaarten zijn vanaf € 7,50 te reserveren via www.oek.nl. Donateurs kunnen hun kaarten reserveren door een mail te sturen naar kaarten@oek.nl


Publicatiedatum: 8 maart 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 82
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Jan
    Jan zegt:

    wat heeft OEK geweldig gespeeld, zo tekstvast en zo’n mooi stuk. Het heeft ons van het begin tot het eind kunnen boeien. De mimiek was ook erg sterk. De techniek was weer keurig voor elkaar. Bedankt voor de mooie voorstelling en succes verder!
    Jan,Wil en Aad Blaauw

Reacties zijn gesloten.