NS waarschuwt voor tasjesdieven bij Schagen

SCHAGEN – Conducteurs van de NS waarschuwen op het traject tussen Den Helder en Schagen voor zakkenrollers en tasjesdieven. Volgens de omroepberichten in de trein worden op het traject de laatste tijd veel tassen gestolen.

Reizigers wordt aangeraden zich niet te laten afleiden door onbekende mede-reizigers en goed op de eigen spullen te letten. Ook vindt het treinpersoneel het niet raadzaam tassen geopend naast zich op de zitting te laten staan.

Enkele jaren geleden zette de politie agenten in burger in in de treinen op het traject Amsterdam-Den Helder. Een aantal daders kon zo op heterdaad worden betrapt.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
André Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met André? Stuur een mail naar andre.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
 1. De Wit
  De Wit zegt:

  Ow hoe zou dat nou komen ?

  Jan, klaas en Johan willen niet werken want ze wonrn nog niet zo lang in Nederland en gaan dan om een nieuwe iphone en Nike air’s en een Canada Goose of gucci jas met capuchon te kunnen kopen maar portemonneetjes rollen.

  Geef ze groot gelijk. !!
  Eerlijk werken loont hier toch ook niet !

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):