Noorderpoort in de verkoop

SCHAGEN – Het project Noorderpoort gaat in de verkoop. Noorderpoort is een nieuw appartementencomplex op de plek waar voorheen Gorter & Partners was gevestigd, op de hoek van het Noord en de Sportlaan in Schagen.

Noorderpoort omvat 31 appartementen, een collectieve fietsenberging en de benodigde parkeervoorzieningen op het terrein. Alle appartementen worden uitgerust met een bodemwarmtepomp.

Er komen 10 tweekamerappartementen en 21 driekamerappartementen. De appartementen hebben een oppervlakte van tussen de 50 en 80 vierkante meter. De prijzen liggen tussen de € 352.000,- en € 445.000,-. De woningen worden verkocht via Alpina Makelaardij (Voorheen Verheul).

Op 20 april tussen 10.00 en 12.00 uur is er een informatiebijeenkomst over het plan bij Van Slageren Keukens op de Witte Paal in Schagen. De bouw start in juli.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
5 antwoorden
  1. B.J.
    B.J. zegt:

    Niet normaal, als je dit al kan betalen wie wil dat dan voor een appartementje op DIE plek ook

  2. J
    J zegt:

    Dat stukje grond brengt lekker wat op, daar kan Gorter de complete nieuwbouw mee financieren

Reacties zijn gesloten.