‘Noodgeval’ bij Huttendorp Schagerbrug(video)

SCHAGERBRUG – De derde editie van Huttendorp in Schagerbrug, die vrijdagmiddag van start is gegaan, staat in het teken van het thema ‘Noodgeval’.

Tachtig kinderen proberen op het terrein van de ijsbaan in Schagerbrug hutten te maken die met een ‘Noodgeval’ te maken hebben. Ze worden daarbij geholpen door ouders en verzorgers. De kinderen hebben tot zaterdagmiddag 15.30 uur om de mooiste hutten te bouwen, want daarna worden de bouwwerken gekeurd door de brandweer uit Schagerbrug.

De evenementencommissie Schagerbrug is ook dit jaar weer trots dat het gelukt is om het evenement te organiseren. “Het gaat ontzettend goed. De kinderen zijn druk bezig met het bouwen van ziekenhuizen en gevangenissen. Het is mooi om alle hutten zo te zien”, zegt Patrick Mulder, lid van de evenementencommissie Schagerbrug.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.