Nog geen tips over dader geweldsincident

SCHAGEN – De politie heeft nog geen tips binnengekregen over de identiteit van een man die vorige week donderdag betrokken zou zijn geweest bij een geweldsincident in Schagen.

De man wordt verdacht van een geweldsmisdrijf, gepleegd donderdagochtend 15 februari omstreeks 9.00 uur, in de Karper in de wijk Nes Noord in Schagen. Volgens een woordvoerder van de politie waren de verdachte en het slachtoffer geen bekenden van elkaar. De politie hoopt snel meer te weten te komen over de man, zodat herhaling in de toekomst voorkomen kan worden.

De man is ongeveer 40 jaar, rond de 1,80 meter lang, heeft een normaal postuur, lichte huidskleur, opvallende bruine ogen en kort grijs haar met inhammen. Hij was gekleed in een donkerkleurige jas, lichtgrijze broek en lichte schoenen.

De politie wil weten wie deze man is en vraagt inwoners van Schagen om hulp. Herkent u deze man? Neem dan contact op met de politie op nummer 0900 – 88 44 of anoniem via 0800 – 7000.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.