NK Leliekeuren in ‘t Zand begonnen

‘T ZAND – In agrarisch bedrijvencomplex Bollenoord aan de Groteweg in ‘t Zand is woensdag 25 mei de eerste van vier speelrondes van het Mondial Uitzend NK Leliekeuren gehouden.

De hal staat vol met prachtige lelies die door de deelnemers worden beoordeeld. Het gaat daarbij niet om welke lelie zij de mooiste vinden maar om zo dicht mogelijk bij de score van de vakjury te komen.

De deelnemers worden in verschillende categorieën ingedeeld zodat iedereen kans maakt op de eindoverwinning. Jong en oud is welkom en deelname is gratis. Kennis van lelies is niet noodzakelijk, maar het helpt wel.

Er volgen nog drie wedstrijddagen waarop lelies worden gekeurd. De hal van Bollenoord staat ook op 1, 8 en 15 juni vol met bloemen.

Naast de slagroomtaart voor de beste score van de dag zijn er ook geldprijzen te winnen en wordt er onder de jonge deelnemers die minimaal drie dagen hebben meegedaan een Ipad verloot.

Meer informatie is te vinden op www.leliekeuren.nl.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: