Nieuwe trainers SV Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Op de Nieuwjaarsreceptie van SV Wieringerwaard presenteerde voorzitter Roy van der Sangen de nieuwe hoofdtrainers voor komend seizoen. Hans Kater en Yorick Hoogeveen gaan ‘de Roodbroeken’ trainen en coachen.

Kater en Hoogeveen zijn geen onbekenden voor de selectie van Wieringerwaard. Ze waren de afgelopen seizoenen assistenten van hoofdtrainer Jack Vledder. Nu Vledder na vijf seizoenen Wieringerwaard voorzitter wordt bij VV Kaagvogels, neemt het duo zijn taken vanaf het komende seizoen over.

“Een logische stap”, noemde Van der Sangen de keuze voor de trainers die al jaren op Sportpark Wieringerwaard rondlopen en dus kennis hebben over de gang van zaken bij de dorpsclub. “Het feit dat het trainingsveld iedere dinsdag en donderdag vol staat, tekent dat het wel goed zit met de chemie tussen deze trainers en de spelersgroep.”

Wieringerwaard staat momenteel op de zesde plek in de ranglijst van de vijfde klasse A. Komend weekend wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen ZDH.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):