Nieuwe tekening clubgebouw Groenoord

SCHAGEN – In de nieuwsbrief van Schagen United staat een nieuwe afbeelding van het plan voor het nieuwe clubgebouw op Groenoord.

Achter de schermen wordt er door de speciaal opgerichte Stichting Sportgebouw Groenoord hard gewerkt aan het ontwerp en exacte invulling van het nieuwe gebouw op sportpark Groenoord.

De huidige faciliteiten voldoen niet meer voor de voetbalclub Schagen United. In de nieuwe plannen worden meerdere sportverenigingen en SKRS ondergebracht in één groot clubgebouw met kantine en kleedkamers. 

Hiertoe wordt intensief samengewerkt met de Gemeente Schagen. De Gemeente Schagen speelt een belangrijke rol in de spoedige realisatie van dit gebouw. 

“Als alles voorspoedig loopt, hopen wij binnen twee seizoenen het nieuwe gebouw in gebruik te kunnen nemen”, aldus de voorzitter van Schagen United, Frits Nieuwenhuizen.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: