Nieuwe podcastserie ‘Naast Noordwest’

ALKMAAR / DEN HELDER – Noordwest Ziekenhuisgroep  heeft een podcastserie gemaakt genaamd ‘Naast Noordwest’. Hierin gaan zorgprofessionals en patiënten met elkaar in gesprek. 

Dit resulteert in verhalen over momenten en gebeurtenissen die zij samen beleefd hebben en die hun relatie kleur hebben gegeven. 

De podcast is zowel voor zorgprofessionals als patiënten als algemeen publiek bedoeld. Elke aflevering geeft een andere blik op hoe belangrijk de interactie tussen professional en patiënt is en laat zien welk inzicht zij elkaar geven en wat dat voor hen persoonlijk betekent in hun proces of perspectief. 

In de podcast gaan zorgprofessional en patiënt met elkaar terug naar het moment dat voor hen van betekenis is geweest.

De podcastserie is voor iedereen te beluisteren op alle populaire podcastplatformen, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify of de website.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: