Nieuwe organisatie Sportdorp Wieringermeer

WIERINGERWERF – Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW) neemt zaterdag 18 september officieel de organisatie van Sportdorp Wieringermeer over van Team Sportservice.

In 2019 benoemde wethouder Mary van Gent de vier kernen in de Wieringermeer tot Sportdorp. Team Sportservice was vanaf het begin betrokken bij het project.

Op zaterdag 18 september neemt SSWW dit stokje over. “We willen er een bruisende en gezellige activiteitenmiddag van maken. Dat doen we samen met alle verenigingen in de Wieringermeer. Het wordt een dag voor senioren mét hun kleinkinderen”, vertelt Mirjam Bus van SSWW.

Op deze middag presenteren verenigingen hun beweegaanbod voor ouderen. Bezoekers kunnen meedoen aan yoga, walking voetbal, topfit, rollatorgym, fitness, wandelen of fietsen, boogschieten, kegelen, klaverjassen, jeu de boules, sjoelen of Virtual Reality ervaren.

De feestelijke opening is om 14.00 uur, daarna volgt een lezing over het effect van een gezonde leefstijl op vitaliteit. En om 14.30 uur starten de activiteiten. Meer informatie of aanmelden voor de activiteiten kan bij Mirjam Bus via vitaal@sportwelzijnwieringermeer.nl.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: