Nieuwe gemeentesecretaris Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Hollands Kroon heeft een nieuwe gemeentesecretaris. Per september is Jan Willem Kradolfer gestart in het directieteam.

In zijn rol zorgt Kradolfer voor verbinding tussen het college van burgemeester en wethouders en de gemeentelijke organisatie.

Voor Kradolfer is de rol van gemeentesecretaris niet nieuw. Al eerder was hij gemeentesecretaris in Enschede, Bloemendaal, Zaanstad en Roermond. Hij gaat in eerste instantie voor de periode van een jaar aan de slag.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. Jac
  Jac zegt:

  Interims zijn er altijd alleen maar om te ruimen, in personeel meestal. Ze weten zo’n gespannen sfeer te creeeren dat iedereen op zijn tenen gaat lopen om zijn baan te behouden. De mensen die gek zijn van een bruine arm, pootjes geven en zich laten naaien en collega’s verraden mogen blijven. Naar vakmanschap wordt niet gekeken.

 2. Joost Busse
  Joost Busse zegt:

  Deze man heeft zeker ervaring.
  Hij is er voor een jaar.
  Gezien zijn staat van dirnst als interim en adviseur schat ik dus in dat hij ingehuurd is.
  Dat zal de burger dus weer flink wat gaan kosten.

  Waarom zou je voor deze iemand inhuren ?

  Uit ervaring dtaaien deze interims zo hard aan de knoppen dat alles buigt en breekt. En verlaten dan het toneel, met een rokende puinhoop achter zich.

  Maar ik kan het zeker mis hebben.
  In zowel Alkmaar, Heerhugowaard en schagen het interim gehuurde mensen zeker niet het beoogde succes behaald.

Reacties zijn gesloten.